PERSONVERN FOR MARIUSDAVOOD.NO

VI I MARIUSDAVOOD.NO ER OPPTATT AV Å BESKYTTE DINE PERSONLIGE DATA. I DENNE ERKLÆRINGEN BESKRIVER VI HVORDAN VI SAMLER INFORMASJON GJENNOM VÅRT NETTSTED

1 – INFORMASJONEN VI SAMLER INN

1.1. Personlig informasjon

Du kan gjerne besøke nettsiden vår uten å oppgi noen informasjon om deg selv. Dersom du ønsker å benytte deg av ressursene vi tilbyr på nettsiden vår (nyhetsbrev, abonnere .) bruker vi skjemaer for å samle informasjon slik at vi kan sende deg ressursene du ønsker og tilpasse den videre kommunikasjonen.

Vi samler den informasjonen du selv oppgir i skjemaet. Du må også aktivt oppgi samtykke for at vi skal kunne sende deg mer informasjon, så du vil ikke bli kontaktet uten at vi får din tillatelse.

1.2. Cookies

Dette er informasjon om maskinen din som IP-adresse, geografisk område, hvilken nettleser som er brukt, hvilken kilde besøket kom fra (organisk søk, direkte trafikk etc.), hvor lenge du har vært på siden og hvilke sider du var innom. Denne informasjon samles inn gjennom bruk av cookies. Når du går inn på nettsiden vår blir du bedt om å akseptere vår bruk av cookies for å fortsette å bruke siden.

2. HVORDAN VI BRUKER INFORMASJONEN VI SAMLER INN

Vi bruker bare informasjonen i henhold til vår Privacy Policy som du kan lese her. Informasjonen vi samler vil aldri bli solgt eller gitt videre til tredjeparter.

2.1. Formål med lagring

Formålet med innsamlingen kan være: a) å forbedre opplevelsen din når du bruker nettsiden vår; b) å tilpasse kommunikasjonen vi sender deg på e-post etter at du har fylt ut et skjema på nettsiden vår; c) sende deg ressurser i henhold til jobb/arbeids relatert informasjon til din bransje eller interesse.

2.2. Lagringslengde

Informasjonen forblir lagret i vår database til kundeforholdet opphører, eller du ber oss om å slette informasjonen din.

2.3. Eksterne nettsider

Nettsiden vår lenker til andre nettsider for ytterligere informasjon på enkelte områder. Vi kontrollerer ikke, og er ikke ansvarlige for, hvordan disse nettsidene samler og bruker informasjon. Denne personvern-erklæringen er kun gjeldende for vårt domene (Mariusdavood.no).

3. SAMTYKKE

Vi kontakter ingen uten at de aktivt har oppgitt samtykke til å motta informasjon. Et slikt samtykke ber vi om i skjemaene vi bruker dersom du ønsker å laste ned ressurser, ta kontakt, eller melde deg på et nyhetsbrev. Dette samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake, enten på denne siden eller ved å kontakte behandlingsansvarlig (hei@mariusdavood.no).

4. RETTEN TIL INNSYN, SLETTING OG KLAGE

Du kan til enhver tid be om innsyn dersom du lurer på hvilken informasjon vi har lagret om deg, eller sletting av all informasjon. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke. Hvis du ønsker å benytte deg av disse rettighetene kan du kontakte behandlingsansvarlig på hei@mariusdavood.no.

Datatilsynets jobb er å kontrollere at personvernregelverket blir fulgt. Dersom du opplever noe du mener er et brudd på regelverket, kan du sende inn en skriftlig henvendelse til Datatilsynets postadresse: Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 OSLO.

 

 RETTEN TIL INNSYN, SLETTING OG KLAGE

Vi kontakter ingen uten at de aktivt har oppgitt samtykke til å motta informasjon. Et slikt samtykke ber vi om i skjemaene vi bruker dersom du ønsker å laste ned ressurser, ta kontakt, eller melde deg på et frokostseminar. Dette samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake i skjemaet under.

  • Retten til innsyn og sletting

Du kan til enhver tid be om innsyn dersom du lurer på hvilken informasjon vi har lagret om deg, eller sletting av all informasjon. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke. Hvis du ønsker å benytte deg av disse rettighetene kan du bruke skjemaet under.

  • Retten til å klage til Datatilsynet

Datatilsynets jobb er å kontrollere at personvernregelverket blir fulgt. Dersom du opplever noe du mener er et brudd på regelverket, kan du sende inn en skriftlig henvendelse til Datatilsynets postadresse: Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 OSLO

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://trinekolstadvegem.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Våre rutiner for datalekkasjer

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning